18 Eylül 2012 Salı

Bakırköy Web Tasarım

Biliyorsunuz internet birçok işletme rekabet ve işletmek şekilde değişti olduğu bilinmektedir. Çoğu medya ilgisini yeni sektörler ve en popüler e-ticaret Bakırköy web tasarım firması siteleri ya yönelik iken, World Wide Bakırköy web tasarım firması , haber başlıkları yapmazlar ki çok çok daha küçük ve daha az bilinen şirketler, etkiledi. Iş büyük çoğunluğunun küçük işletmeler olarak sınıflandırılır beri Ancak, bu Bakırköy web tasarım firması sitesi tasarım süreci hakkında gitmek yoldan öğrenilmesi gereken çok şey var.

Resim Çerçevesi Guys birçok küçük oyunculardan oluşan bir sektörde küçük bir işletme için tipik bir örnektir. Bu vaka çalışması bir best-in-class Bakırköy web tasarım firması sitesi geliştirme yoluyla lider bir eTicaret oyuncu olmak için bu şirketin çabaları inceliyor. Vaka çalışması ayrıntıları pazarlama bütçenizi bozmadan, mevcut ve gelecekteki iş gereksinimlerini karşılamak olabilir bir Bakırköy web tasarım firması sitesi tasarım ortağı için şirketin arama. Bu bilgi büyük miktarda para harcamadan kendi internet varlığı büyümeye hırs var diğer küçük işletmeler için yararlı olabilir.

Arka plân
Önce internet, özel çerçeveleme sektöründe son derece lokalize biriydi. Bu herhangi bir çerçeveleme mağazanın potansiyel pazar perakende mağaza konumu birkaç kare bloklar ile sınırlı olduğu gerçeği nedeniyle idi. Böyle bir iş büyümek olabilir tek yolu aynı mağaza için daha fazla müşteri çekmek veya diğer coğrafi pazarlarda yeni mağazalar açarak da oldu. Bu seçeneklerin ikisi de önemli zorluklar sundu.

Yeni müşteriler çekmek durumunda, başarılı bir pazarlama kampanyası sadece% 10 veya% 15 oranında ve sadece sınırlı bir süre için satış artırabilir. Satışları bu artış kesinlikle alt satırında için yararlı olacağını da tüm pazarlama kampanyaları sona ermiş bir noktada gibi, uzun vadeli finansal sonuçları üzerinde sınırlı bir yararı olurdu.

İkinci seçenek ile ilgili olarak, açılan yeni mağazaların tamamen yeni müşteriler çekmek olabilir. Ancak, yeni yerler bulmak araştırma ay doğru yer, mobilya ve demirbaşlar için önemli ön sermaye harcama bulmak için gerekli ve çalışanların işe dahil olmak üzere birden yerle yönetmek için ihtiyaç gerektirmiştir. Ayrıca, onu bu kurulan perakendecilerin yeni müşteriler çekmek için zaman alacağını böylece rakiplerinin zaten herhangi yeni bir coğrafyada yaşamış olması oldukça muhtemeldir.

Buna karşılık, internet üzerinden resim çerçeveleri satan bir internet bağlantısı olan herkes için tek bir mahalle şirketin potansiyel pazar genişletme parası vardı. Ayrıca, bir internet sitesi 7/24 açık olacak ve personel için çalışanlara ihtiyaç olmaz.

Bu kadar basittir görünse de, çözümü kendi güçlüklerle dolu idi. Öncelikle, resim çerçeveleri satan online ısmarlama mal satış ile ilgili özel kodlama zorluklar gereklidir. İkincisi, sınırlı fonları ile küçük bir işletme olmak, o banka kırmadım bir web tasarım firması sitesi tasarım ortağı bulmak şart oldu. Sonraki bölümde daha ayrıntılı olarak bu zorlukları ayırır.

Sanayi Zorluklar
Satılan her madde farklı bir fiyat var, çerçeveler Online Satış zordur. Kalıplama türü bir müşteri alımları, ürünün ne boyutu satın alınır, ve cam, paspas ve cam gibi aksesuarlar seçilen ne bağlı olarak, fiyat buna göre değişir. Bir çerçeve fiyat hesaplama geleneksel çerçeve dükkanı yeterince zordur. Bilgi müşteriye sunulan bir şekilde çevrimiçi yapmak kolay anlaşılır ve basit bir şekilde önemsiz değildir. Bu nedenle, Resim Çerçevesi Beyler sadece bir internet çekici Bakırköy web tasarım firması siteleri üretmek olabilir şirket, ancak fiyatlandırma ile ilişkili karmaşık kodlama gereksinimleri ele verebilir değil bulmak gerekiyordu.

Bir Bakırköy web tasarım firması Sitesi Tasarımı Ortağı İçin Arama
Bu zorlukları göz önüne alındığında, Resim Çerçevesi Guys iki ana faaliyetleri içine bir Bakırköy web tasarım firması sitesi tasarım ortağı arayışında bozuldu. İlk olarak, kapsamlı bir internet arama en iyi 5 potansiyel ortakları belirlemek için tamamlanmıştır. Bunlar Google arama tamamlayarak bulundu, iyice her şirketin Bakırköy web tasarım firması sitesinde gözden izledi. Bu portföy kontrol ve portföy listelenen en az 3 siteleri incelerken, her bir şirketin tasarım felsefesi hakkında öğrenme dahil.

İkincisi, iyi bir detaylı ve gereksinmeleri belgesine birlikte konulmuştur düşünülmüş. Bu belgenin amacı ayrıntılı tüm tasarım ve işlevselliği ihtiyaç listesini oldu. Fikri daha ayrıntılı gereksinimleri belge, daha kaliteli tırnak almış olmasıydı.

Bir tırnak yerine sadece en düşük fiyatı seçme, Resim Çerçevesi Guys ekibi ayrıntılı olarak her alıntı geçti, alındı. Onlar noktaları çeşitli her şirket attı ve bir Excel matrisinde bu bilgileri kaydedildi. Matris dayanarak, ilk 3 şirket referansları için temas kuruldu. Bu çağrıların ardından, üst 2 sağlayıcıları Resim Çerçevesi Guys ile yüz yüze toplantı istendi. Yüz-yüze hedefi iyi Resim Çerçevesi Guys 'kültür uyabilecek iki şirketin hangi görmek için teknik uzmanlık değerlendirmek için daha az ve daha fazla oldu.

Seçilen Bakırköy web tasarım firması Sitesi Tasarımı Firma
Bu titiz bir süreç geçtikten sonra, Visualscope Studios tasarım ortağı olarak seçildi. Bu şirket seçildi üç nedeni vardı. İlk olarak, Visualscope portföyü tasarım ve teknik yetenekleri açısından derinliği ve genişliği de vardı. Portföylerinde Her site de, yıkıcı veya meşgul olmadan çekici ve bilgilendirici dışarı atılmıştır. Şirket tek boyut-uyan tüm yaklaşım ile siteleri geliştirmek vermedi. Onlar da birçok e-ticaret siteleri yaratmıştı.

İkincisi, şirket arama motoru pazarlama ve SEO uzmanlığı göstermişti. Aslında, Visualscope ülkenin önde gelen SEO firmalarından biri olduğu ortaya çıktı ve bu Resim Çerçevesi Erkekler kendi online büyüme çabalarını bir noktada gerektiren olacağı bir yeteneği vardı.

Nihayet, Visualscope adresindeki Bakırköy web tasarım firması tasarım ekibi Resim Çerçevesi Guys kültürü için büyük bir uyum oldu. Tasarımcılar rahat ve kolay olacak idi. Onlar sektöründe jargon kullanmadan açık ve kesin sorulara cevap verebilir. Bu Visualscope alınan tekliflerin düşük maliyetli olması da ilginçtir.

Sonuç
Iş Visualscope stüdyoları verildi sonra, projeyi tamamlamak için 8 hafta sürdü. Bu bir teknik doğrulama, kullanıcı kabul testleri, entegrasyon testleri ve site başlatmak dahil. Genel süreci sorunsuz ve zamanında tamamlanmıştır. Sonuçta herhangi bir rakibin üstündür bir Bakırköy web tasarım firması sitesi oldu.

Çevrimiçi varlığını geliştirmek isteyen küçük işletmeler için hazır sonuçlar anahtar süreci ayarlıyoruz içine zaman koymak. Ödevlerini yapıyor ve açıkça bir Bakırköy web tasarım firması sitesi yükseltme almak isteyen ne anlayarak, onlar alıntı süreç izlerler ve böylece ihtiyaçlarını en iyi karşılayan tasarım ortağı bulmak için daha iyi bir konumda olacaktır.